advies & indicatie in de zorg

Werken bij Stichting Goed Thuis

Stichting Goed Thuis is een snelgroeiende stichting die zich specifiek richt op het stellen van onafhankelijke indicaties ZVW. Ook ondersteunen wij cliënten en zorgaanbieders bij het aanvragen van WLZ . Daarnaast zorgen wij voor tijdige herindicering of beoordeling van de cliëntsituatie. Wij werken voor zorgaanbieders, PGB houders, verzekeraars. Gelukkig zien steeds meer zorgaanbieders onafhankelijke indicatiestelling als een pré.

Door de onafhankelijke indicatiestelling, komen wij tegemoet aan de tekorten aan verpleegkundigen in de thuiszorg. Door onze werkwijze behouden wij vaak verpleegkundigen die anders wegens de werkomstandigheden uit de zorg willen stappen.

Wij leren graag flexibele, mensgerichte wijkverpleegkundigen niveau 5 kennen. Graag met indicatie ervaring in de thuiszorg.

Ons team bestaat uit een compacte groep betrokken en hardwerkende verpleegkundigen. Het team is erg goed op elkaar ingespeeld. We vinden het volkomen normaal dat je elkaar steunt. Samen maken wij Stichting Goed Thuis tot een groot succes!

Je dagelijkse werk bestaat voornamelijk uit gesprekken en onderzoek verrichten bij cliënten thuis.

Daarna volgt uitwerken/verstrekken van de gefundeerde indicatie. Hierin voer je grotendeels zelf de regie en krijg je een regio toegewezen voor jezelf of met een collega.

Solliciteren?

Als jij ons leuke en deskundige team wilt komen versterken; je werk en je privé goed op elkaar wilt afstemmen en je het een uitdaging vindt om “en route” te zijn? Reageer dan snel met een motivatie en CV.

Wanneer je aan ons profiel wijkverpleegkundig indicatiesteller voldoet, zijn wij geïnteresseerd in jouw sollicitatie. Vul het contactformulier in, dan nemen wij binnen enkele werkdagen contact met je op. (scholing m.b.t. indicatiestelling is bespreekbaar)

Momenteel zoeken we verpleegkundigen niv 5 voor de regio’s:

  • Regio Rotterdam/Drechtsteden
  • Delft/Den Haag
  • Utrecht e.o.
  • Overijssel/Gelderland
  • eigenlijk in het hele land!

Als je vragen hebt kan je contact opnemen met mevrouw Diny de Lede, bestuurder. Je kunt je sollicitatie richten aan: d.d.lede@goedthuis.nl.

Tot snel!

N.B. recente vacatures en omschrijvingen vind je op Indeed Goed Thuis