advies & indicatie in de zorg

Werken bij Stichting Goed Thuis

Stichting Goed Thuis is een snelgroeiende stichting die zich specifiek richt op het stellen van onafhankelijke indicaties ZVW. Ook ondersteunen wij cliënten en zorgaanbieders bij het aanvragen van WLZ . Daarnaast zorgen wij voor tijdige herindicering of beoordeling van de cliëntsituatie. Wij werken voor zorgaanbieders, PGB houders, zorgverzekeraars. Gelukkig zien steeds meer zorgaanbieders onafhankelijke indicatiestelling als een pré.

Door de onafhankelijke indicatiestelling komen wij tegemoet aan de tekorten van wijkverpleegkundigen in de thuiszorg. Door onze werkwijze behouden wij vaak wijkverpleegkundigen die anders wegens de werkomstandigheden uit de zorg willen stappen.

Wij leren graag flexibele, mensgerichte wijkverpleegkundigen niveau 5 kennen. Waarbij werkervaring in de thuiszorg en indicatiebevoegdheid (Omaha) de voorkeur heeft.

Ons team bestaat uit een compacte groep betrokken en hardwerkende wijkverpleegkundigen. Het team is erg goed op elkaar ingespeeld. We vinden het volkomen normaal dat je elkaar steunt en flexibel bent. Samen maken wij Stichting Goed Thuis tot een groot succes!

Je dagelijkse werk bestaat voornamelijk uit het voeren van gesprekken en onderzoek verrichten bij cliënten thuis. Daarna volgt het uitwerken/verstrekken van de door jou gestelde indicatie.

In iedere regio zijn minimaal 2 wijkverpleegkundigen verantwoordelijk voor de aanvragen in desbetreffende regio en het contact met de zorgaanbieders. Vanzelfsprekend vragen wij flexibiliteit bij inzet in andere regio’s wanneer nodig. Je bent werkzaam op samen overeen te komen werkdagen en beheert zelf je agenda.

Solliciteren?

Als jij ons leuke en deskundige team wilt komen versterken; je werk en je privé goed op elkaar wilt afstemmen, het geen probleem vindt om vanuit huis te werken en je het een uitdaging vindt om “en route” te zijn? Reageer dan snel met een motivatie en CV.

Wanneer je aan ons profiel wijkverpleegkundig indicatiesteller voldoet, zijn wij geïnteresseerd in jouw sollicitatie. Vul het contactformulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Momenteel zoeken we verpleegkundigen niveau 5 voor de regio’s:

  • Regio Rotterdam/Drechtsteden
  • Delft/Den Haag
  • Utrecht e.o.
  • Overijssel
  • eigenlijk in het hele land!

Als je vragen hebt kun je contact opnemen met mevrouw Gemma Valentijn, wijkverpleegkundige. Je kunt je sollicitatie richten aan: g.valentijn@goedthuis.nl.

Tot snel!

N.B. recente vacatures en omschrijvingen vind je op Indeed Goed Thuis