advies & indicatie in de zorg

Kosten aanvraag ZIN (zorgorganisatie)

De kosten van de ZIN indicatiestelling en monitoring worden aan u als zorgorganisatie gefactureerd. Dit gaat op basis van een door ons vastgesteld tarief. Na iedere periode van 4 weken ontvangt u een verzamelfactuur met per zorgvrager een bijlage waarop de werkzaamheden staan die zijn verricht. Deze uren kunt u meenemen in uw declaratie naar de zorgvrager/zorgverzekeraar.

 

Kosten aanvraag PGB

De kosten voor een PGB indicatiestelling worden via onderaanneming bij de zorgverzekering gedeclareerd indien u verzekerd bent bij: VGZ, ACHMEA (Zilveren Kruis), ONVZ, ENO of MENZIS, ASR, DSW en Zorg en Zekerheid en alle zorgverzekeraars die daaronder vallen. U ontvangt dus géén factuur.

Bent u verzekerd bij CZ, Nationale Nederlanden, OHRA, Just dan kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen. Wij hebben namelijk geen overeenkomst met deze zorgverzekeraars. U kunt bij uw zorgverzekeraar navragen welke organisatie u verder kan helpen.

Kosten bij annuleren huisbezoek

Indien u een afspraak uiterlijk 24 uur van te voren annuleert, via telefoon nummer 085- 0185744, worden er geen kosten in rekening gebracht. Wanneer u niet op tijd afmeldt of niet aanwezig bent voor het huisbezoek (No Show), brengen wij € 73,- in rekening.