advies & indicatie in de zorg

!!! Graag willen wij u erop wijzen dat door personele tekorten in Noord Holland, Utrecht en Gelderland én de vakantieperiode onze wachttijden langer kunnen zijn dan u van ons gewend bent. Onze wijkverpleegkundigen doen hun uiterste best om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Wij geven u een dringend advies om de aanvraag van uw herindicatie PGB minimaal 8 weken van te voren te doen; de kans dat u hiermee op tijd uw aanvraag kunt indienen is dan groter !!!

Heeft u een indicatie nodig?

Wanneer u een indicatie nodig heeft voor persoonlijke verzorging en/of verpleging, dan bent u bij Goed Thuis aan het juiste adres.

Werkwijze

U vult uw gegevens in op het aanmeldformulier via de button indicatie aanvragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en lever de gevraagde medische informatie aan. Wij nemen contact met u op voor het plannen van een huisbezoek om uw zorgvraag door te nemen.

Tijdens het huisbezoek wordt uitgebreid ingegaan op uw persoonlijke situatie. Samen met de wijkverpleegkundige wordt gekeken wat u zelf nog kan en waar u hulp bij nodig heeft. Indien nodig kunnen wij overleggen met andere (para)medische zorgverleners, zoals ergotherapeut, fysiotherapeut of huisarts. Wij werken volgens de AVG en hebben daarom toestemming nodig van u om uw gegevens te mogen delen en bespreken. Hiervoor ondertekent u ons toestemmingsformulier.

Aan de hand van onze bevindingen tijdens het huisbezoek en de ontvangen medische informatie wordt er beoordeeld of u in aanmerking komt voor een indicatie binnen de zorgverzekeringswet. Als u hiervoor aanmerking komt ontvangt u van ons een indicatiebesluit dat voldoet aan de wet- en regelgeving via beveiligde mail. Het is mogelijk dat de beveiligde mail in uw SPAM box terecht komt, houdt dit in de gaten. Komt u niet in aanmerking voor een zorgverzekeringswet indicatie dan kunnen wij u doorverwijzen naar een passende instantie.