advies & indicatie in de zorg

Wie zijn wij? We stellen ons graag aan u voor.

Na de veranderingen in het zorgstelsel in 2015 bleek dat er een groot tekort was aan wijkverpleegkundigen. Stichting Goed Thuis is opgericht in 2016 met de gedachte om particulieren en organisaties in de zorg te voorzien van een passende indicatie. Wij zijn geheel onafhankelijk, de stichting is niet verbonden aan een zorgorganisatie en ook niet aan een zorgverzekeraar. Hierdoor is het stellen van een rechtvaardige en doelmatige indicatie mogelijk. Belangen van zorgvrager en zorgorganisatie en/of zorgverzekeraar kunnen zorgen voor een spanningsveld. 

 

Verschillende partijen, verschillende belangen

  • De zorgvrager wil zo goed mogelijke passende zorg
  • De wijkverpleegkundige wil een eerlijk en rechtmatige indicatie afgeven
  • Het zorgteam wil zorg bieden wat bij hun actuele omstandigheden past
  • De organisatie wil voldoende kunnen declareren en groei stimuleren
  • De zorgverzekeraar wil een zo laag mogelijke schadelast of beroep op de polis, maar wel de zorgvrager recht doen

 

WAARVOOR KUNT U BIJ ONS TERECHT?


Wij kunnen de extra werklast van het indiceren en daardoor de werkdruk van wijkverpleegkundigen verlichten. Indiceren is de core business van onze organisatie. Maar wij doen meer. Door middel van monitoring borgen wij de kwaliteit van zorg en verpleegkundige processen. 

Tijdens kennismakingsgesprekken die wij in de loop der jaren met nieuwe zorgorganisaties voerden bemerkten wij dat er vanuit zorgorganisaties de vraag om (bedrijfsmatige) advisering steeds vaker naar voren kwam. Om aan deze vraag te voldoen zijn onze wijkverpleegkundigen zich gaan verdiepen in de professionalisering van een zorgorganisatie. Het geven van training en coaching op de werkvloer, het begeleiden van intervisie bijeenkomsten en scholing van verpleegtechnische vaardigheden behoort ook tot onze mogelijkheden. Samen met u bekijken we graag waar uw vraag ligt en of en hoe wij aan deze vraag kunnen voldoen.

Dagelijks zetten onze medewerkers zich in voor onze klanten in het overgrote deel van Nederland. 

 

 

Waar kunnen we ù mee van dienst zijn?